Personalen på ComUng

Arbetsmarknadskonsulenterna – för din väg framåt!

Våra arbetsmarknadskonsulenter Malin, Ida och Jessica kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar gällande din sysselsättning, praktik eller frågor som rör Socialförvaltningen. Jessica träffar du på tisdagar, Malin på torsdagar och Ida på fredagar i öppet hus på ComUng.

  Malin  IdaJessica

Arbetsförmedlaren – för dina frågor om arbete!

Margita, vår arbetsförmedlare kan informera dig om hur Arbetsförmedlingen fungerar, yrkesval och tipsa om hur du hittar ett jobb. Kom in och ställ dina frågor om arbete direkt eller fråga om dina ansökningshandlingar!

margita

Karriärvägledarna – för dina frågor om studier!

På tisdagar och onsdagar kan du träffa vår studie- och yrkesvägledare Alexandra på öppet hus mellan 13-15. De kan hjälpa dig hitta rätt utbildning, om hur man studerar upp sina betyg från gymnasiet och tipsa om studielån. Linda arbetar med Plug-in, som är ett projekt för unga som hoppat av gymnasiet. Hör av dig till henne om du har frågor om Plug-in.

Alexandra  Linda HA

Kom in och ställ din fråga om utbildningar direkt eller boka en tid för samtal!

Fritidsledarna – för dina aktiviteter och träning!

Hos våra fritidsledare Johanna, Sebastian, Gunnel, Susanne och Fredrik kan du komma och dela med dig av din tid. Vi finns i huset under öppettiderna!

  Susanne  Fredrik Frick

På fredagar kl. 13 kan du alltid komma till ComUng och träna tillsammans med oss. Vi brukar träna på Högevall där man både kan simma samt besöka gymmet i samma lokaler. Ingen föranmälan krävs och vi står för entréavgiften.

Ungdomsutvecklarna – för stöd och frågor om sysselsättning!

IMG_3952

Andreas är ungdomsutvecklare på ComUng och finns i lokalerna dagtid men du kan också träffa honom i det öppna huset på onsdagar. Till honom kan du vända dig för stöd och för att hitta de kontakter du behöver för att komma vidare.

Samordnaren – för dina frågor om ComUng!

Eva  är samordnare på ComUng. Har du en idé eller vill tycka till om verksamheten ska du ta kontakt med henne! Vill du vara med i vår inflytandegrupp av unga som tycker till om verksamheten ska du kontakta Eva!