Personalen på ComUng

IdaJessica

IMG_3952Arbetsmarknadskonsulenterna – för din väg framåt!

Våra arbetsmarknadskonsulenter Malin, Ida, Jessica och Andreas kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar gällande din sysselsättning, praktik eller frågor som rör Socialförvaltningen. Jessica träffar du på tisdagar, Malin på torsdagar och Ida på fredagar i öppet hus på ComUng.

  Malin

Arbetsförmedlaren – för dina frågor om arbete!

Vår arbetsförmedlare kan informera dig om hur Arbetsförmedlingen fungerar, yrkesval och tipsa om hur du hittar ett jobb. Kom in och ställ dina frågor om arbete direkt eller fråga om dina ansökningshandlingar!

Karriärvägledarna – för dina frågor om studier!

På tisdagar och onsdagar kan du träffa vår studie- och yrkesvägledare Alexandra på öppet hus mellan 13-15. De kan hjälpa dig hitta rätt utbildning, om hur man studerar upp sina betyg från gymnasiet och tipsa om studielån. Annika arbetar med kommunala aktivitetsansvaret och Griffin, som är ett projekt för unga som hoppat av gymnasiet. Hör av dig till henne om du har frågor gällande gymnasieavhopp eller Griffin.

Alexandra

Kom in och ställ din fråga om utbildningar direkt eller boka en tid för samtal!

Fritidsledarna – för dina aktiviteter och träning!

Hos våra fritidsledare Ricardo, Sebastian, Yanira, Susanne och Mira kan du komma och dela med dig av din tid. Vi finns i huset under öppettiderna!

  Susanne

På fredagar kl. 13 kan du alltid komma till ComUng och träna tillsammans med oss. Vi brukar träna på Högevall där man både kan simma samt besöka gymmet i samma lokaler. Ingen föranmälan krävs och vi står för entréavgiften.

Samordnaren – för dina frågor om ComUng!

Eva  är samordnare på ComUng. Har du en idé eller vill tycka till om verksamheten ska du ta kontakt med henne! Vill du vara med i vår inflytandegrupp av unga som tycker till om verksamheten ska du kontakta Eva!